joi, 15 aprilie 2010

BikeWalk 2010 (închiriere moca, 50 de biciclete)

In cazul in care esti indecis ce vei face sambata, 17 aprilie, dupa ora 16:00 iti oferim un sfat bun : hai la BikeWalk 2010! Se vor strange (foarte) multi biciclisti, in Piata presei Libere, la gura de pasaj de pe Kiseleff pe partea cu parcul Herastrau. Traseul care va urma se prezinta astfel : Piata Presei Libere, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Piata Aviatorilor, Charles de Gaulle, ocolit Herastrau prin dreapta, Cinematrograful de vara din Herastrau.
Dar asta nu este tot : la destinatia finala, adica cinematograful de vara din Herastrau, organizatorii au pregatit cateva surprize : o sesiune de SoupNights, niste jocuri cu cei de la Life After Work, un workshop cu cei de la Ciclop si altele.
Este importanta prezenta a cat mai multor biciclisti, pentru a sensibiliza autoritatile in ceea ce priveste problema pistelor de biciclete impracticabile! De aceea tot traseul va fi strabatut doar pe pistele de biciclete, pe trotuar.
Pentru eveniment, Cicloteque pune la dispozitie biciclete pentru doritori. Astfel, la Facultatea de Drept, primele 50 de persoane inchiriaza gratuit o bicicleta pentru BikeWalk!

Cu aceasta ocazie, ne anuntam si noi prezenta la evenimentul de sambata, 17 aprilie.

Mai multe detalii aflii pe: www.bikewalk.ro / www.freerider.ro

Niciun comentariu: