luni, 26 octombrie 2009

Street Fighter 4 (PC)
Versus Mode, de pe aceeaşi tastatură

Street Fighter 4 în versiunea pentru PC, nu suportă VS Mode de pe aceeaşi tastatură. Nu, Capcom nu a făcut asta din răutate, ci doar din respect pentru joc. O tastatură nu poate suporta în cele mai fericite cazuri, mai mult de 4 butoane apăsate simultan.(diferă de tipul de tastatură, layout, etc.) Şi cum jocul cere uneori 4 taste apăsate în acelaşi timp de către un singur jucător, e simplu. 4+4=8 taste. Deci nu poate fi jucat profesionist de pe o tastatură.

DAAAAAAR, bine-nţeles că putem să ne amuzăm puţin, doar prin instalarea unor gamepad-uri virtuale, cu taste programabile după cum vrea inima noastră albastră şi supărată pentru că nu are un arcade stick :-D.


1. Se instalează programul "PPjoy"(Paralel port joystick)


2. Se configurează 2 joystick-uri virtuale din "Configure Joysticks.exe"
Add
Paralel port ------ Virtual Joystick
Controller type ---
Interface type ----
Controller number - 1
Add

Systemul de operare va vedea un nou dispozitiv atasat
Found New Hardware
Dai NEXT şi va fi instalat.

Pentru al 2-lea joystick virtual, repeţi operaţiunea (numai că la Controller number, va fi 2)


3. Butoanele pot fi configurate din "PPJoyKey" (Foloseste optiunile de salvare si încărcare SAVE\LOAD după ce ai configurat prima dată butoanele)


4. Odată configurate, Joystick-urile virtuale se pornesc individual din
acelaşi executabil "PPJoyKey"


NOTĂ şi SFATURI:

PPJoyKey trebuie să fie pornit de 2 ori pt a avea ambele joystick-uri în uz)
Şi atenţie la butoanele deja configurate din meniul jocului. Dacă ele nu se potrivesc cu cele din PPJOY, mai bine le anulaţi complet (enter şi esc)Pentru a scăpa de conflictele de pe aceeaşi tastatură, puteţi conecta 2 tastaturi la PC, folosind un adaptor USB to PS2, ori pur şi simplu o tastatură USB

ESTE O OPERAŢIUNE DE MAXIM 6 MINUTE. PRIMA OARĂ RECOMAND SĂ CITIŢI CU ATENŢIE ŞI SĂ URMAŢI TOŢI PAŞII. APOI TOTUL VA FI FLOARE LA URECHE.

Puteţi debloca toate caracterele cu "Street Fighter IV Unlocker" şi noile costume, cu "Street Fighter IV (4) DLC Costumes Unlocker"
Pot fi găsite foarte uşor pe Google şi conţin toate detaliile instalării şi utilizării lor.

Ymess baiat82

***VÂND MANETE ARCADE CABINET, 50LEI BUCATA, NOI, NEFOLOSITE NICIODATĂ (DOAR ÎN BUCUREŞTI) DETALII LA: baiat82 Yahoo Messenger.***


Pentru

Vă urez joc plăcut şi, HADOUKEN :-p

Niciun comentariu: